Butik/Mäss försäljning

En outsourcad försäljare till din butik- Gör fler affärer

 

Duktiga försäljare är svåra att hitta. Har du någonsin hört detta eller kanske sagt det själv? Specialbutiker som säljer dyrare produkter behöver säljare som behärskar både försäljningsprocessen och expertisen. Företag behöver ofta säljare som arbetar i butiken bara en del av veckan.

 

Vi har sett samma sak. Det är därför vi erbjuder företag en tjänst där vi utbildar våra säljare att utföra regelbundet försäljningsarbete åt ditt företag. Service avtalet görs för 6 månader eller 12 månader i taget. Tjänsten har en provperiod på en månad. Tjänsten prissätts med en förmånlig timpris + provision på gjorda affärer. Samarbetet skall vara lönsamt för båda parterna. Med resultatbaserad lön uppmuntrar det alla parter i avtalet att arbeta för att samarbetet resulterar i affärer. Så vi erbjuder inte enbart en ”stand up butik”, utan en försäljare som vill göra affärer och som vill få sin del av försäljningspriset. Vi vet av erfarenhet att det omedelbart uppmuntrar säljaren att “uppmärksamma” rätt försäljningsargument och att rikta sin tankar mot att skapa affärer.

 

Modellen är lämplig  åt special butiker, som säljer lite dyrare produkter och där försäljningen kräver kännedom kring produkterna. I kontraktet kommer vi överens om veckodagarna och klockslagen, där vår försäljare gör försäljningsjobb veckovis. Modellen gäller inte för stand in gig eller enstaka timmar. Modellen kan också tillämpas på mässor antingen enstaka eller kontinuerligt. En outsourcad leverantörstjänst är kostnadseffektiv för kundföretaget eftersom kostnaden per arbetad timme är låg. Modellen skapar inte heller ett anställningsförhållande mellan kundföretaget och säljaren. Modellen kan tillämpas halvårsvis, årligt eller kontinuerligt.

 

Startpris för arbetstiden är 14,90 € / timme + provision på skapade affärer. Tillkommer 24 % moms på priserna.

 

Intresserad?

Kontakta oss för mera information

Christoffer Lundström

Tel. 050 0162423, christoffer@chl.fi      

Gillar du vad du ser? I så fall:

Ta kontakt