För många företag och arbetstagare är försäljning en utmaning. Att sälja uppfattas som svårt av många skäl. ”Jag är ingen säljare eller jag kan inte sälja”, är en bekant kommentar i många företag. Brist på tid förhindrar också långvarig och långsiktig försäljning.

För oss är försäljning vår huvudsyssla och vår uppgift är skapa affärer åt kunden. Vi kan antingen boka försäljningsmöten åt företagen eller sköta om mötesbokningen och avsluta affären. Vi skolar också butikspersonal eller telefonförsäljare och sparrar företagsledare till vinnande försäljningsmöten.

Vår verksamhet baserar sig på praktiska försäljningsupplevelser, som vi vet att fungerar. Våra snabba och professionella processer genererar resultat åt våra kunder. Vi har utvecklat en lågtröskel prissättningsmodell där du betalar en låg start avgift och resten baserar sig på resultatet.

Vår verksamhetsfilosofi grundar sig på tanken ”din affär, vår seger” och det betyder att vi arbetar tillsammans med kunden där målet är att inte enbart generera leads eller försäljningsmöten, utan vi samarbetar med fokus på att slut resultatet blir en beställning för ditt företag.

Läs mera om tjänsterna!

Prenumera på våra försäljningstips!

Vi jobbar på CHL

Idag är vi totalt 3 stycken som jobbar på CHL-Sales Agency. Vi är ett växande bolag och söker hela tiden efter nya kompetenser. Kanske du vill bli en av oss? I kaffe rummet brukar det vara högljutt och en skön stämning!
Christoffer Lundström
Christoffer Lundström

VD/Grundare

Christoffer är VD/grundare av bolaget och älskar försäljning och att göra affärer.

Joakim Nyland
Joakim Nyland

Personalchef/försäljare

Joakim ansvarar över arbetstrivseln, rekryteringar och kulturen på arbetsplatsen.

Måns Backman
Måns Backman

Teknisk chef/försäljare

Måns sköter det tekniska ansvaret

Referenser

Om CHL

Christoffer Lundström
Christoffer Lundström

Grundare

Försäljning som leder till affärer kräver uthållighet, systematik, inställning och långvarig kontakt. För framgångsrik försäljning krävs också att man behärskar försäljningsprocessen, praktisk träning och framför allt attityd och entusiasm för att sälja.

Jag har studerat vid sidan av mina ”riktiga” studier konsten att kunna sälja, när jag har haft fritid. Jag har följt försäljnings gurun över hela världen via internet och böcker. Och övat. Och övat. Försäljning kan man studera i teorin, men försäljnings lärs genom att testa teorierna på kunden. Därför säljer jag jämt: I telefon, som outsourcad försäljare i butiken och i uppdragsgivaren ärenden via kundmöten. Jag utbildar alla våra säljare. Dessutom har vi en egen säljhandbok som innehåller grunderna som varje säljare måste behärska.

Vi får kickar av att boka nya möten och föda nya affärsmöjligheter. För oss är försäljning och att vi lyckas orsaken varför vi gör detta jobb. Vi har valt detta jobb frivilligt och vi är glada för att få jobba varje dag med det. Den första kontakten med kunden betyder inte så mycket, i genomsnitt skall man kontakta kunden åtminstone 5 gånger innan det blir en affär. Många har dock inte tid att göra både produktivt arbete och hinna sälja samtidigt. Därför är en outsourcad försäljningstjänst för säljmöten eller en uthyrd säljare ett bra alternativ för att kunna hantera försäljningen effektivt tillsammans med en partner.

Det sägs att vissa föds som säljare. Ibland är det så, men många som anser sig vara icke försäljare har egenskaperna för att bli en duktig försäljare: förmåga att observera motparten mångsidigt, förmågan att anpassa sig till hur människor kommunicerar och segervilja för att få en affär. Därför kan du också lära dig att sälja och företagsledare, B-2-B säljare eller butiksassistenter kan förbättras enormt genom praktisk utbildning.

Vårt uppdrag är att skapa affärer åt kunden. Det är därför jag vill bygga inte bara en försäljningsmaskin för min verksamhet utan en samarbetsmodell där vi och våra kunder arbetar tillsammans för att skapa affärer.

Kontakta oss, om du vill lösa dina försäljningsproblem eller prova ett lågtröskel avtal.

Christoffer Lundström – Sales Agency CHLChristoffer Lundström – Sales Agency CHL

Tel. 050 0162423,  christoffer@chl.fi

Kontakt

050 0162423

040 3222188

050 5323760


christoffer@chl.fi

joakim@chl.fi

mans@chl.fi

Smedsbyvägen 4

våning 4
65100 Vasa