Myymälä/messutyö

Ulkoistettu myyjä myymälääsi – tee lisää kauppoja

Hyviä myyjiä on vaikea löytää. Oletko kuullut tämän joskus tai kenties sanonut sen itse ääneen? Erikoismyymälät, jotka myyvät kalliimpia tuotteita, tarvitsevat myyjiä, joilla on hallussa sekä myyntiprosessi että asiaosaaminen. Yrityksissä on myös usein tarvetta myyjille, jotka työskentelevät myymälässä vain osan viikosta.

Olemme havainneet tämän saman asian. Siksi tarjoamme yrityksille palvelua, jossa koulutamme oman myyjämme tekemään säännöllistä myyntityötä yrityksessäsi. Sopimus palvelusta tehdään 6 kk:ksi tai 12 kk:ksi kerrallaan. Palvelussa on yhden kuukauden kokeiluaika. Palvelu hinnoitellaan edullisella tuntihinnalla + kaupoista syntyvillä provisioilla. Ansaintamalli tähtää kauppoihin molempien osalta. Provisiopalkkaus kannustaa sopimuksen kaikkia osapuolia tekemään töitä, että kauppoja syntyisi. Emme siis tarjoa myymälääsi vain ”seisoskelijaa”, vaan myyjän, joka haluaa tehdä kauppoja ja saa osansa myyntihinnasta. Tiedämme kokemuksesta, että se kannustaa myyjää heti tuotteen ”opiskelussa” kiinnittämään huomioita oikeisiin myyntiargumentteihin ja suuntaamaan ajatukset kaupan tekemiseen liittyviin asioihin.

Malli soveltuu erikoismyymälöille, joiden tuotteet ovat hintavia ja joiden myyminen vaatii tuotteisiin perehtymistä. Sopimusta tehdessä sovitaan viikonpäivät ja kellonajat, jolloin myyjä tekee töitä viikoittain. Mallia ei sovelleta tuurauksiin tai muutaman tunnin tarpeeseen. Mallia voidaan soveltaa myös messumyyntiin joko kertaluonteisesti tai jatkuvana.

Ulkoistettu myyjä -palvelu on asiakasyritykselle kustannustehokas, sillä työtunnin hinta on edullinen. Mallissa ei myöskään synny työsuhdetta asiakasyrityksen ja myyjän välille. Mallia voi soveltaa puoli vuotta, vuoden tai jatkuvana sopimuksena.

Työtunnin lähtöhinta 14,90 €/h + provisio tehdyistä kaupoista. Hintoihin lisätään alv 24 %.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Christoffer Lundström

puh. 050 0162423, christoffer@chl.fi