Myyjäkoulutus

Haluatko nostaa myymäläsi myyjien myyjäkohtaista liikevaihtoa?

Sanotaan, että jotkut ovat myyjiä syntyessään. On ehkä näinkin, mutta monella itseään ei-myyjänä pitävällä ihmisellä on hyvän myyjän piirteitä: kykyä havainnoida vastapuolta monipuolisesti, kykyä mukautua erilaisten ihmisten tapaan kommunikoida ja voitontahtoa saada kauppa. Siksi myyjäksi voi myös oppia ja yrityksissä työskentelevien myyjien kaupantekotaitoja voidaan parantaa huikeasti käytännön koulutuksella.

Menestyksekäs myynti edellyttää myyntiprosessin hallintaa, käytännön harjoittelua ja ennen kaikkea asennetta ja innostusta myymiseen. Myyjäkoulutuksemme perustuu myynnin perusasioiden läpikäymiseen, myyntitilanteiden havainnointiin ja käytännön opastukseen. Koulutuksessa seurataan ja opetetaan henkilökohtaisesti yhtä myyjää kerrallaan. Kouluttaja tekee havainnointia myyjän myyntityöstä ja antaa selkeitä ohjeita ja malleja virheiden korjaamiseen. Myyjä harjoittelee uusia malleja käytännön työssä ja seuraa kouluttajan myyntityötä. Tämän jälkeen on uusi havainnointikerta. Prosessia toistetaan sovittu määrä.

Koulutus soveltuu parhaiten yrityksille, joissa myyntityö vaatii tuote-esittelyä, myyntiargumenttien ja vastaväitteiden hallintaa ja kaupanpäätöstaitoa.

Koulutus hinnoitellaan koulutuksen tuntimäärän perusteella. Tuntimäärä sovitaan tapauskohtaisesti. Koulutustunnin hinta on 75 €/h. Hintaan lisätään matkakulut ja matka-aikakulut 20 €/h. Hinnat ovat alv 0 % ja hintoihin lisätään alv 24 %. Haastattelemme myyjät ennen toimeksiantoa. Emme ota koulutukseen myyjiä, jotka asennoituvat kielteisesti koulutukseen, koska tuloksia ei saada, jos myyjä on päättänyt etukäteen, ettei halua muuttaa omaa toimintaansa. Motivoituneen myyjän kohdalla jo tuhannen euron koulutuksella saadaan aikaan merkittäviä muutoksia myyjien toiminnassa, ja saadaan kasvatettua myyjäkohtaista liikevaihtoa selkeästi. Kouluttajana on Christoffer Lundström. (linkki tarina sivulle)

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Christoffer Lundström

puh. 050 0162423, christoffer@chl.fi